APARTMANI BEOGRAD – PRAVO MESTO ZA PRIVREMENI DOM

Još otkako sam se odlučio za obiman posao kompletnog renoviranja svoje kuće rešio sam da u toku radova iskoristim pogodnost koju nude apartmani Beograd i da preko ovog sajta izaberem stan u kojem ću živeti.

Hoteli i njihove restrikcije koje nameću gostima mi nisu bili realna opcija ni u jednom trenutku, a znao sam da mi je potreban stan sa kompletnim sadržajem, onakvim kakvim imam i u svom domu, uz vrhunski enterijer na koji sam i navikao, a bogami apartmani Beograd u svojoj ponudi imaju neke apartmane koji su i te kako impresivni. Biranje stana u kojem ću provesti naredna dva meseca je bio odličan primer slatkih muka, svaki apartman mi je bio veoma zanimljiv, a na kraju je odluka pala na 5 star apartman lociran u ulici Svetozara Markovića. Sam čin registrovanja je bio izuzetno jednostavan i smeštaj sam rezervisao bez ikakve muke i frustracija.

Iako živim sam bio mi je potreban veliki prostor na koji sam i navikao, jer sam očekivao česte goste, a 5 star apartman mi je bio idealan zbog toga, ali i zbog lokacije. Ušuškan u jednoj od mirnijih, manjih ulica u centru gradu apartmani Beograd su zaista pronašli pravi dragulj beogradskih nekretnina. Sve što mi je bilo potrebno je maltene bilo na 10 minuta šetnje, od najužeg centra grada, preko hrama Svetog Save, do svih najboljih prestoničkih kafića i restorana. Ono što me je možda najviše radovalo je buđenje uz park Manjež od kojeg me je delilo tek nekoliko metara, te mi je svako jutro u prirodi usred gradske vreve bilo savršeno.

Ne samo da sam mesec dana uživao, već sam dobio dosta ideja i za renoviranje sopstvenog stana, pošto su dizajneri enterijera koje su apartmani Beograd angažovali stvarno ceo stan uradili sa stilom i nenametljivim luksuzom. Čim sam ušao u apartman video sam da je skoro bio renoviran, a sve je je bilo blistavo čisto i na meni je bilo samo da ostavim svoju odeću u ormar i to je bilo to.

Prateći sadržaj koje 5 star apartman nudi je posebna priča i zaslužuje svaku reč hvale, jer ne samo da je svaki komad savršeni delić velike slike, nego se u ovom apartmanu od prvog ulaska osećate kao u sopstvenom domu. Uz veliki broj sitnih detelja stan ne izgleda nimalo sterilno što je slučaj sa nekim hotelskim sobama, apartman je bio pun zanimljivih knjiga, a o privatnoj džakuzi kadi za četvoro bih u hotelima mogao samo da maštam. Uz video nadzor u zgradi i iza blindiranih vrata sam se uvek osećao sigurno, a mnogo mi je značilo što prilikom selidbe nisam morao da razmišljam o sitnim pomagalima i stvarima bez kojih je normalan i lagodan život nemoguć poput posteljine, peškira, kablovske televizije, brzog interneta, klima uređaja i drugih sitnica.

Život u ovom apartmanu mi se toliko dopao, da mi nije bilo mrsko ni kada su se radovi odužili i delovalo mi je da bih bez problema mogao da živim u ovom stanu. Apartmani Beograd su se definitivno pokazali kao pravi izbor za ovaj tranzicioni period kroz koji sam prolazio, te sam osim čestih preporuka upućeni prijateljima osetio i potrebu da napišem ovaj tekst.